Ladataan traileria...

Yösyöttö

K-3
Kesto: 1h 26min

Seuraavat näytökset

Huom! Torstaina 12.10. klo 13.00 ja lauantaina 14.10. klo 15.00 vauva- ja taaperoystävälliset näytökset: ääni hiukan pienemmällä, valoja vähän päällä ja leffan aikana vapaa kulku saliin ja pois. Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi, eikä tartte stressata siitä jos joku napero ei jaksa hiljaa paikallaan istua. Nauretaan niin kovaa hyvälle komedialle että kukaan ei edes huomaa! Tervetulleita ovat muutkin kuin pikkulapsiperheet, mutta pitää sietää vähän rasavillimpää yleisöä. 

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Kesto:
1h 26min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista (10-12€) elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

10-12€ hintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Vammaisjärjestöt

Avustaja ilmaiseksi elokuviin, nyt myös 3D-leffoihin.  Lue lisää