Ladataan traileria...

Christmas with André

Kesto: 2 h 30 min

Seuraavat näytökset

Uppoudu Joulun taikaan ihanan musiikin siivittämänä! Kulkuset, Hallelujah, Jouluyö, juhlayö... voimme laulaa ja tanssia yhdessä kauneimpien joulun sävelten tahtiin. Unohtumaton konsertti tarjoaa musiikin lisäksi myös henkeäsalpaavat näkymät; 150 kristallikruunua, 50 venetsialaista kynttelikköä, taitoluistelijoita ja täydellisen talven tunnelman - kaikki omassa tutussa elokuvateatterissasi.

André johdattaa meidät kaikki taas talven taikaan, joulun ja uudenvuoden tunnelmiin.

Esitykset 4.12. klo 12.00 sekä uudenvuoden aattona 17.20, jolloin konserttiesitys päättyy juuri sopivasti uudenvuoden juhlaa varten. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Alkuperäinen nimi:
Christmas with André
 
Kesto:
2 h 30 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori