Ladataan traileria...

American Valhalla

Kesto: 1h 21min

Seuraavat näytökset

American Valhalla kertoo kahden amerikkalaisen rocksuuruuden, Iggy Popin sekä Queens of the Stone Age-keulakuva Joshua Hommen, yhteistyöstä. Tuloksena tästä kahden jättiläisen kohtaamisesta oli eräs parhaista vuoden 2016 rock-albumeista: Iggy Popin Post Pop Depression.

Dokumentti näyttää koko tarinan aivan alusta saakka: ensimmäisestä ajatuksesta toteutukseen saakka, aina Kalifornian aavikolle levyn lopullisiin äänitysessioihin. Post Pop Depression-bändissä ovat mukana myös Dean Fertita (QOTSA) ja rumpali Matt Helders (Arctic Monkeys). Levyn julkaisua seurasi loppuunmyyty kiertue kahdella mantereella, ja eeppinen esiintyminen Royal Albert Hallissa.

American Valhalla on on koko projektin kruununjalokivi, joka pyrkii paljastamaan yleisölle sen mitä on todella tietää, että saadaksesi kaiken, on riskeerattava kaikki. Kuka tahansa oletkin.

Alkuperäinen nimi:
American Valhalla
 
Kesto:
1h 21min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.