Studio 123 elokuvanäytökset jatkuvat 1.6. Liput myynnissä nyt!
Ladataan traileria...

Mascagni / Leoncavallo: CAVALLERIA RUSTICANA / PAGLIACCI

Kesto: 3 h 0 min

Seuraavat näytökset

Mascagni / Leoncavallo

Salzburg festival / ooppera

laulettu italiaksi, tekstitetty suomeksi

Kesto ? 2 tuntia 40 minuuttia + väliaika

Kapellimestari ?Christian Thielemann

Ohjaus ?Philipp Stölzl

Rooleissa ?Jonas Kaufmann, Liudmyla Monastryska, Maria Agresta, Stefania Toczyska, Dimitri Platanias, Tansel Akzeybek, Alessio Arduini

Synopsis 

Cavalleria Rusticanaa ja Pagliaccia on perinteisesti esitetty yhdessä vuodesta 1893. 

Leoncavallo oli Cavallerian nähdessään vielä kohtalaisen tuntematon säveltäjä, ja hän kirjoittikin Pagliaccin ikään kuin vastauksena Mascagnin oopperalle. Kumpikin on tarina rakkaudesta, mustasukkaisuudesta ja murhasta. Kuinkas muuten?

Alkuperäinen nimi:
Cavalleria Rusticana & Pagliacci
 
Kesto:
3 h 0 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori