Ladataan traileria...

LES INDES GALANTES

Kesto: 2 h 20 min

Seuraavat näytökset

Jean-Philippe Rameau

Opera de Paris 

Les Indes Galantes kertoo neljä eri tarinaa, joita kaikkia yhdistää sama teema; rakkaus eksoottisessa ympäristössä. Tarinat sijoittuvat Ottomaanivaltakuntaan, Peruun, Persiaan sekä Pohjois-Amerikkaan. Miltei 4 tunnin eepos on editoitu nyt lyhyempään, tiivistettyyn muotoon joka välittää tehokkaasti alkuperäisteoksen tunteen palon.

Pääosissa: Sabine Devielhe, Florian Sempey, Jodie Devos, Edwin Crossley-Marcer, Julie Fuchs, Mathias Vidal, Alexandre Duhamel

Ohjaus: Clement Cogitore

Kapellimestari: Leonardo Garcia Alacron

Laulettu ranskaksi, tekstitetty suomeksi

Kesto noin 2 tuntia + väliaika

Nauhoitettu lokakuussa 2019

Alkuperäinen nimi:
Les indes galantes
 
Kesto:
2 h 20 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori