Ladataan traileria...

OASIS Knebworth 1996

Kesto: 1 h 48 min

Seuraavat näytökset

10. ja 11. elokuuta 1996 250 000 nuorta musiikin ystävää kokoontui Knebworth Parkiin nähdäkseen Oasiksen soittavan kaksi ennätyksellistä, aikakauden määrittelevää keikkaa. Mahtavat konsertit myytiin loppuun alle päivässä, ja yli 2% Yhdistyneen kuningaskunnan väestöstä yritti ostaa lippuja.

Tämä oli aikaa, jolloin Yhdistynyt kuningaskunta toipui hitaasti vuosikymmenen taantumasta. Lisääntyvä luottamus taiteeseen ja kulttuuriin aloitti Cool Britannian ja Oasiksen meteorisen nousun, mikä heijasti maan uutta havaintoa ja vakaumusta. Knebworth -konsertit olivat alusta loppuun täynnä kivikovia klassikoita, kuten Champagne Supernova, Wonderwall ja Don't Look Back In Anger.

Oasis Knebworth 1996 on tarina tuosta viikonlopusta ja Oasisin ja heidän faniensa välisestä erityisestä suhteesta, joka teki sen mahdolliseksi. Se kerrotaan paikalla olleiden fanien silmien kautta, lisäksi haastatteluja bändin ja konsertin järjestäjien kanssa. Jake Scottin ohjaama laaja konsertti ja ainutlaatuiset ennennäkemättömät kuvamateriaalit loihtivat esiin riemukkaan ja toisinaan koskettava elokuvamainen kuvauksen yhdestä viimeisten 25 vuoden tärkeimmistä konserttitapahtumista.

Alkuperäinen nimi:
Oasis Knebworth 1996
 
Kesto:
1 h 48 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori