Ladataan traileria...

OTELLO

Kesto: 2 h 54 min

Seuraavat näytökset

Giuseppe Verdi

Maggio Musicale Fiorentino 

Ooppera perustuu William Shakespearen näytelmään Othello. Se on tarina Otellosta ja hänen vaimostaan Desdemonasta, joiden suurta rakkautta uhkaa juonitteleva Jago. Seuraa petos, mustasukkaisuus – ja suuri inhimillinen tragedia.

Pääosissa: Fabio Sartori, Marina Rebeka, Luca Salsi, Riccardo della Sciucca, Francesco Pittari, Alessio Cacciamani, Francesco Milanese, Caterina Piva

Ohjaus: Valerio Binasco

Kapellimestari: Zubin Mehta

Laulettu italiaksi, tekstitetty suomeksi

Kesto 2 tuntia 34 minuuttia + väliaika

Nauhoitettu 25.3.2021

 

Alkuperäinen nimi:
Otello
 
Kesto:
2 h 54 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori