No nyt on turvavälit - myynnissä 10 lippua per näytös välillä 1. - 31.1.!
Ladataan traileria...

Scottish ballet: LUMIKUNINGATAR

Kesto: 1 h 30 min

Seuraavat näytökset

Huom! 19.12. näytöksessä on voimassa 10 katsojan rajoitus per sali, Lumikuningatar esitetään tarvittaessa kaikissa 3 salissa samaan aikaan. Varaathan lippusi jo ajoissa, mieluiten puhelimitse 044 375 3686 jotta saamme varmistettua paikkojen riittävyyden. Huomioi myös että ostettujen ja varattujen lippujen paikkanumerointi ei ole enää käytössä, katsojat ohjataan saleihinsa saapumisjärjestyksessä. Koska rajaus on 10 henkeä salia kohden, on ainakin varmaa että halutunlaiset paikat saa joka tapauksessa eikä eturivissä tartte kenenkään istua!

Lauantain klo 12.00 näytös on loppuunvarattu (peruutuspaikkoja saattaa vielä tulla), lisänäytös alkaa heti perään klo 14.00. Tuohonkin raja on maksimissaan 30 lippua, ostettavissa tai varattavissa nyt. Seuraava näytös tiistaina 22.12. klo 18.00

Nikolai Rimsy-Korsakov / Christopher Hampson

Scottish ballet / baletti

Kesto ? noin 2 tuntia

Rooleissa ? Constance Devernay, Bethany Kingsley-Garner, Andrew Peasgood, Kayla-Maree Tarantolo, Christopher Harrison

Synopsis

Kimaltavan kaunis balettitulkinta Hans Christian Andersenin rakastetusta sadusta, johon pohjautuu myös hittielokuva Frozen.

Matkaamme yhdessä talvisen markkina-aukion vilinästä satumaisen metsän kylmyyteen - aina Lumikuningattaren palatsiin saakka. Lumotun peilin jäiset sirpaleet ympäröivät hänen kylmää sydäntään, jota eivät sulata taian erottamat nuoret rakastavaiset, sen enempää kuin sirkustirehtöörin hurjat temputkaan.

Alkuperäinen nimi:
Snow Queen
 
Kesto:
1 h 30 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori