Ladataan traileria...

THE RED AND THE BLACK

Seuraavat näytökset

Jules Massenet

Opera de Paris (baletti)

”Punainen ja musta” perustuu Stendhalin samannimiseen kirjaan. Siinä nuori Julian Sorel nousee 1800-luvun aristokraattien eliittiin, päätyen politiikan, vaaran ja romanssien hurjaan pyörteeseen.

Pääosissa: Pariisin oopepran baletin tanssijat

Koreografi: Pierre Lacotte

Kapellimestari: Jonathan Darlington

Kesto ei vielä tiedossa

Nauhoitetaan 21.10.2021

Alkuperäinen nimi:
The red and the black
 
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori