Ladataan traileria...

André Rieu: Amore - my tribute to love

Kesto: 2h 25min

Seuraavat näytökset

Yksi maailman suosituimmista esiintyjistä, valssin kuningas André Rieu tuo jälleen Maastrichtin konserttinsa valkokankaille kaikkialla maailmassa.

Tänä vuonna konsertin teemana on rakkaus. Andrén rakkaus musiikkiin, ja rakkaus perhettä kohtaan (sekä vaimoon ja lapsiin, että musiikilliseen perheeseen Johann Strauss-orkesteriin, jonka kanssa André on konsertoinut jo 30 vuotta). Konsertissa kuullaan klassisia rakkauslauluja populaarimusiikin ja klassisen musiikin saroilta. 

Tässä konsertissa André tarjoaa myös yhdelle onnekkaalle voittajalle mahdollisuuden omistaa kappale omalle rakastetulleen. 

 

 

Alkuperäinen nimi:
André Rieu: Amore - my tribute to love
 
Kesto:
2h 25min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori