Ladataan traileria...

Andre Rieun 10-vuotisjuhlakonsertti Maastrichtista

Kesto: 2h 40min

Seuraavat näytökset

Andre Rieun 10-vuotisjuhlakonsertti lähetetään suorana Maastrichista ympäri maailman 19.7.2014

Juhli kanssamme kymmenettä perinteistä Maastrichtin kesäkonserttia Vritjhofilla, maan romanttisimmalla aukiolla. Valmistaudu tunteiden vuoristorataan maestron järjestäessä katsojilleen huiman konsettielämyksen. Valssin kuningas on yksi maailman rakastetuimpia esiintyjiä, ja antaa meille taas illan täynnä naurua, musiikkia ja syviä tunteita. Anna ainutkertaisen ilmapiirin viedä sinut mennessään, mukanasi matkalla on yleisöä ymäri koko maailman. He ovat tulleet kokemaan yhdessä musiikkielämyksen joka saa heidät laulamaan ilosta, tanssimaan ja vuodattamaan kyyneliäkin.

Dramaattinen ja lumoava keskiaikainen kaupunginaukio muuttuu taas ulkoilmatapahtuman estraadiksi, jolla Andre ja hänen kuluisa 60-henkinen Johan Strauss-orkesterinsa säestävät myös soolovieraita. Luvassa on myös valoshow ja hurja ilotulitus!

Andre sanoo: "10-vuotisjuhlakonsertti on hyvin lähellä sydäntäni, ja toivon kaikkien halukkaiden saapuvan kanssamme juhlimaan sitä. Jos et kuitenkaan pääse paikalle Maastrichtiin, toivon voivani koskettaa sydäntäsi valkokankaan välityksellä oman elokuvateatterisi mukavassa ympäristössä."

Konsertti kestää arviolta 2 tuntia 40 minuuttia ja sisältää 15 minuutin väliajan.

 

Alkuperäinen nimi:
Andre Rieun 10-vuotisjuhlakonsertti Maastrichtista
 
Kesto:
2h 40min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori