Ladataan traileria...

Direct from Broadway: Jekyll and Hyde

Kesto: 2h 14min

Seuraavat näytökset

Jekyll & Hyde on kuvattu elävässä esityksessä Broadwayn Plymouth-teatterissa Joulukuussa 2000. Se näytettiin elokuvakankaalla ensimmäistä kertaa 2011 pienessä määrässä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, ensimmäisenä ns. vaihtoehtoisen sisällön esimerkkinä elokuvateattereissa. Nykyään termillä tarkoitetaan kaikkea ei-elokuvallista sisältöä kuten oopperaa, teatteria ja konsertteja.

Nyt ensimmäistä kertaa laajemmassa levityksessä, ja ainoana Suomessa Studio 123:ssa.

Näytöksessä ei ole tekstitystä. Suomenkielinen käsiohjelma jaetaan kaikille.

Cast
  • Dr. Henry Jekyll / Mr. Edward Hyde: David Hasselhoff
  • Lucy Harris: Coleen Sexton
  • Emma Carew: Andrea Rivette
  • Mr. John Utterson, Esq.: George Merritt
  • Sir Danvers Carew: Barrie Ingham
  • Lord Theodore Savage / The Spider: Martin Van Teuren
  • Mr. Simon Stride: Robert Jensen
Alkuperäinen nimi:
Direct from Broadway: Jekyll and Hyde
 
Kesto:
2h 14min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori