Ladataan traileria...

Ella ja kaverit 2 - Paterock

K-3
Kesto: 1h 29min

Seuraavat näytökset

Elokuvateattereissa yli 100.000 katsojaa viihdyttänyt Ella ja kaverit saa jatkoa!

"Minä olen Ella. Olen toisella luokalla. Meillä mukava luokka ja mukava opettaja. Tai oli ennen kuin opettaja keksi, että meidän on osattava kertotaulu. Pate ei nimittäin osannut sitä. Pate on minun hyvä ystäväni samoin kuin ovat Tuukka, Tiina, Hanna, Samppa ja Pukarikin. Me päätimme tietysti auttaa Patea, sillä sitä vartenhan ystävät ovat olemassa.

Me päätimme perustaa bändin ja tehdä Patesta rokkitähden. Suunnitelma oli nerokas, sillä tähtienhän ei tarvitse osata itse mitään, ei edes kertotaulua. Sitä varten heillä on manageri. Pate itsekin innostui ajatuksesta. Opettaja taas ei innostunut ajatuksesta. Hänen mielestään kertotaulu on paljon tärkeämpi asia kuin julkisuus. Hän sanoi, että jos me emme osaisi kertotaulua, me jäisimme kaikki luokallemme."

Ella ja kaverit 2 – Paterock -elokuvassa nähdään suositusta Ella ja kaverit -elokuvasta tutut lapset. Musiikkimaailmaan sijoittuvan elokuvan aikuistähtinä jatkaa opettajan roolissa Eero Milonoff ja koulun rehtorina Armi Toivanen. Muissa keskeisissä rooleissa nähdään managerin roolissa Jarkko Niemi, tähtiartisti Elviirana Malla Malmivaara, levy-yhtiön armottomana pomona Pirkka-Pekka Petelius, opettajan vaimona Iina Kuustonen ja Paten turvamiehenä Jouko Ahola.

Ohjaaja Marko Mäkilaakso tunnetaan kansainvälisestä elokuvasta War of the Dead sekä lukuisista mainoksista ja musiikkivideoista. Mäkilaakso on myös palkittu Vuoden musiikkivideo -Emmalla, jonka lisäksi hän on ollut neljästi ehdolla saman palkinnon saajaksi. Tuottaja Juha Wuolijoki ja Snapper Films muistetaan muun muassa Joulutarina- sekä Ella ja kaverit -elokuvista. Timo Parvelan käsikirjoittama Ella ja kaverit 2 – Paterock perustuu Timo Parvelan kirjoittamaan Ella ja Paterock -kirjaan. Ella ja kaverit 2 – Paterock on jopa edeltäjäänsä hauskempi ja vauhdikkaampi elokuva!

Alkuperäinen nimi:
Ella ja kaverit 2 - Paterock
 
Kesto:
1h 29min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori