Ladataan traileria...

LAURA MVULA & Metropole Orkest Live at the Paradiso

Kesto: 2h 15min

Seuraavat näytökset

Laura Mvulan konsertti Masterdamin Paradisossa Metropol-orkesterin säestämänä myytiin loppuun kuukausia etukäteen, mutta nyt voit nähdä sen omassa elokuvateatterissasi.

Ennen konserttia Laura vastaa livenä yleisön esittämiin kysymyksiin, ka konserttitaltioinnin päätyttyä esittää vielä suorassa lähetyksessä akustisesti muutamia kappaleita uudelta Abbey Road-studiolla nauhoitetulta “Sing to the Moon” -levyltään.

London Evening Standard-lehden mukaan laulaja-lauluntekijän musiikki yhdistää orkesterisovitusten sielun, lyyrisen runouden ja lumoavat harmoniat täydelliseksi kokonaisuudeksi. Yksin hänen äänensä samettisessa uhkeudessaan on sinfoniaa –siis kuin luotu 52-henkisen, 16 grammy-palkintoa voittaneen Metropole-orkesterin seuraan. Orkesterijohtajana toimii Jules Buckley.

Laura on nousukiidossa kansainväliseen tähteyteen niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassakin, ja ansaitsee kaiken saamansa huomion.

 

Traileri: http://www.musicscreen.co.uk/video/Laura_Mvula_Trailer_1040p.mp4

 

Live torstaina 5.3.2015  klo 21.30, kesto noin 2 tuntia 15 minuuttia (UK 7:30)

Alkuperäinen nimi:
Laura Mvula & Metropole Orkest Live at the Paradiso
 
Kesto:
2h 15min
 
Lajityypit:
 

.

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori