Ladataan traileria...

Pystyssä

K-12
Kesto: 1h 34min

Seuraavat näytökset

"Miten päästä pois itse luomastaan helvetistä?"

Pystyssä on toiminnallinen draamaelokuva kahdesta velkaantuneesta naisesta, jotka yrittävät maksaa takaisin – toinen huoraamalla, toinen väkivallalla.

Elli (Heidi Lindén) opiskelee biologiaa yliopistolla, juhlii ystäviensä kanssa ja harrastaa satunnaista seksiä. Vaikka Elli tekee töitä siivoojana, ei raha riitä edes vuokraan. Sattuman kautta Elli huomaa, että yhdenillanjutuilla voi tienata, ja hän tottuu nopeasti uuteen elämäänsä maksullisena naisena.

Iiris (Kristiina Puukko) joutuu hyvittämään omia velkojaan rikollisjengissä, uhkaillen velkaantuneita kovakouraisesti. Iiris on sulautunut hyvin työkavereidensa äijämäiseen maailmaan, mutta ihastuminen työkaveri Andreihin (Juha-Tapio Arola) pakottaa Iiriksen paljastamaan herkemmän puolen itsestään.

Samaan aikaan Andrei tutustuu yöelämässä viehkeään Elliin ja he päättävät yhdessä paeta entistä elämää. Myös Iiris suunnittelee uutta alkua, mutta toisten velkoja on vaikeampi maksaa takaisin kuin omia.

Pystyssä on toteutettu Independent-tuotantona ja se on aiemmin elokuvaajana ansioituneen Márton "Mara" Jelinkón ensimmäinen pitkä elokuva ohjaajana. Maailman ensi-iltansa elokuva sai arvostetuilla Titanic-festivaaleilla Budapestissa huhtikuussa 2012. Pystyssä voitti parhaan kansainvälisen esikoiselokuvan palkinnon Lontoon Raindance-festivaaleilla 2012.

Alkuperäinen nimi:
Pystyssä
 
Kesto:
1h 34min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori