Ladataan traileria...

Verdi: SIMON BOCCANEGRA

Kesto: 3h 0min

Seuraavat näytökset

Lauletaan italiaksi, tekstitetty englanniksi

Teatro La Fenice

Kapellimestari
 Myung-Whun Chung

Ohjaus 
Andrea De Rosa

Rooleissa 
Simone Piazzola, giacomo prestia, Julian Kim, Luca Dall’Amico, francesco meli

Synopsis
 Entinen merirosvo, vanha doge Simon Boccanegra taistelee kapinallisia vastaan 1300-luvun Genovassa. Hänen ainut lohtunsa on kauan kadoksissa ollut tytär Amelia, jota kosiskelee kaksi miestä: Gabriele Adorno ja Paolo Albiani, jotka kummatkin juonittelevat dogea vastaan. Kun doge kieltäytyy antamasta tytärtään Paololle, tama kostaa kidnappaamalla tytön ja lavastamalla Biccanegran syylliseksi, ja usuttaa kapinalliset tämän kimppuun…

LIVE ti 25.11.2014  klo 20.00 (26€)

Encore-näytös on valitettavasti jouduttu perumaan esitysoikeussyistä. 

Alkuperäinen nimi:
Verdi: Simon Boccanegra
 
Kesto:
3h 0min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori