Turvallisesti elokuviin - tänään(kin) on hyvä leffapäivä!
Ladataan traileria...

André Rieu – Maastrichtin taikaa: musiikki yhdistää

Kesto: 2 h 20 min

Seuraavat näytökset

Andre? Rieu palaa valkokankaille meitä ilahduttamaan! 

Andre? Rieu – Maastrichtin taikaa juhlistaa maestron 15-vuotista perinnettä konserteista kotikaupunkinsa aukiolla. Valssin kuningas on nyt valinnut parhaat palat menneiltä vuosilta tuomaan iloa elämäämme, ja Maastrichtin taianomaisen tunnelman elokuvateattereihimme.

Kesä ei ole kesä eikä mikään ilman Andrén ja hänen Johann Strauss-orkesterinsa konserttia. Musiikki yhdistää meidät, antaa toivoa ja tuottaa iloa – ja noita kaikkia tarvitsemme juuri nyt, ehkä enemmän kuin koskaan.

Alkuperäinen nimi:
André Rieu - Magical Maastricht
 
Kesto:
2 h 20 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori