Studio 123 elokuvanäytökset jatkuvat 1.6. Liput myynnissä nyt!
Ladataan traileria...

Billy Connolly: the sex life of bandages

Kesto: 1 h 40 min

Seuraavat näytökset

Legendaarinen rääväsuinen skotti Billy Connolly aukoo viimein päätään myös valkokankailla stand-up shown muodossa!

Keikka on kuvattu Billyn viimeiseksi jääneen kiertueen aikana Australiassa vuonna 2015. Luvassa on hurjia tarinoita ja teräviä huomioita nykymaailman epätodellisuuksista, sekä syväluotaava haastattelu jossa herra Connolly pohtii pitkää uraansa, elämäänsä ja vaikutustaan yleisöön.

Connolly eläköityi 2016 saatuaan Parkinson-diagnoosin, mutta ehti kiertää maailmaa 50 vuoden ja 10 miljoonan katsojan verran. The sex life of bandages on valkokangastribuutti ikoniselle esiintyjälle, jonka veitsenterävä äly ja tarinankerronta ovat yhtä viihdyttäviä nyt kuin aina.

Alkuperäinen nimi:
Billy Connolly: the sex life of bandages
 
Kesto:
1 h 40 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori