Studio 123 elokuvanäytökset jatkuvat 1.6. Liput myynnissä nyt!
Ladataan traileria...

Feeney / Marston: VICTORIA

Kesto: 2 h 20 min

Seuraavat näytökset

Philip Feeney / Cathy Marston

Northern ballet

Kesto ? 2 tuntia + väliaika

Kapellimestari ?Jonathan Lo

Rooleissa ?Abigail Prudames, Joseph Taylor, Pippa Moore, Miki Akuta, Mlindi Kulashe, Sean Bates, Riku Ito, Filippo Di Vilio Gavin McCaig

Synopsis 

Kuningatar Victorian rakkaus Albertiin synnytti kuninkaallisen dynastian, mutta Albertin ennenaikainen kuolema sai maailman mahtavimman naisen murtumaan surusta. Koreografi Cathy Marstonin ja säveltäjä Philip Feeneyn uusi teos kuvaa Victorian elämän tanssin keinoin.

Alkuperäinen nimi:
Victoria
 
Kesto:
2 h 20 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori