Ladataan traileria...

RUSH: Cinema Strangiato

Kesto: 2 h 0 min

Seuraavat näytökset

Elokuussa 2019 valkokankaille saapuu upea rockmusiikki elämys, R40+. Erikoisesityksessä pääsevät RUSH fanit nauttimaan yhtyeen R40 Live kiertueen parhaista paloista ensimmäistä kertaa. Tässä maailmanlaajuisessa tapahtumassa kuullaan ehdottomia helmiä mm. Closer to the heart, Subdivisionsja Tom Sawyer. Lisäksi R40+ elämys sisältää ennen julkaisemattomia hetkiä backstagelta, Jacob’s ladder soundcheck versiona ja haastattelussa mm. Tom Morello, Billy Corgan ja Taylor Hawkins. Bonuksena erikoisesityksessä kuullaan hitusen sitä hulluutta ja intohimoa, jolla tehtiin Geddy Leen uusi kirja, Geddy Lee’s Big beautiful book of Bass.

Alkuperäinen nimi:
RUSH: Cinema Strangiato
 
Kesto:
2 h 0 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori