Studio 123 elokuvanäytökset jatkuvat 1.6. Liput myynnissä nyt!
Ladataan traileria...

Tshaikovski / Nureyev: PÄHKINÄNSÄRKIJÄ

Kesto: 2 h 0 min

Seuraavat näytökset

Pjotr Tshaikovsky  / Rudolf Nureyev

Vienna ballet 

Kesto 2 tuntia 

Kapellimestari Paul Connelly

Ohjaus Michael Beyer      

Rooleissa Liudmila Konovalova, Vladimir Shishov, Emilia Baranowicz, Davide Dato, Attila Bako, Martin Winter, Franziska Wallner-Hollinek, Gabor Oberegger, Eva Polacek, Christoph Wenzel, Trevor Hayden

Synopsis

Pähkinänsärkijä kuuluu olennaisena osana monen joulunodotukseen. Se kertoo pienestä Klaara-tytöstä, joka saa lahjaksi pähkinänsärkijänuken taikuri-leluntekijä Drosselmeieriltä. Nukke on todellisuudessa lumottu poika, joka odottaa pelastajaansa… ja Klaara saattaa olla juuri se rohkea tyttönen, joka murtaa taian. 

Lähde tänäkin jouluna mukaan taianomaiselle matkalle makeisten ja lumen maahan.

17.12. esitettävässä näytöksessä on erityisvieras: tanssinopettaja Heini Ahtiainen tulee neuvomaan kaikille meille miten pitkääkin teosta katsoessa pysytään vetreinä, tanssillisin keinoin. Vaikka emme yhtä viehkeiksi äityisikään kuin valkokankaan keijukaiset, voimme ainakin yrittää!

Alkuperäinen nimi:
The nutcracker
 
Kesto:
2 h 0 min
 
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori