Ladataan traileria...

Benvenuto Cellini

Kesto: 3h 10min

Seuraavat näytökset

laulettu englanniksi, tekstitetty suomeksi

Kesto 
noin 2h 40 min

Kapellimestari 
Edward Gardner

Ohjaus 
Terry Gilliam      Lavasteet 
Terry Gilliam ja Aaron Marsden

Rooleissa 
Michael Spyres, Pavlo Hunka, Corinne Winters, Nicholas Pallesen, Willard White, Paula Murrihy, Nicky Spence, David Soar, Morgan Pearse

Synopsis Paavi on tilannut Benvenuto Celliniltä Perseusta esittävän patsaan, ohittaen tämän kilpailijan Fieramoscan. Mutta Cellini tuntuu keskittyvät enemmän ihastuksensa Teresan jahtaamiseen kuin kuvanveistoon, eikä saa patsasta valmiiksi kun työläisetkin lakkoilevat. Monenmoisten tapahtumien päätteeksi patsas kuitenkin kuin ihmeen kautta valmistuu, ja paavi on tyytyväinen, Fieramosca pidätettynä tekosistaan ja Cellini onnellisesti yhdessä Teresansa kanssa.

 

Alkuperäinen nimi:
BENVENUTO CELLINI
 
Kesto:
3h 10min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori