Ladataan traileria...

CASSE-NOISETTE COMPAGNIE / PÄHKINÄNSÄRKIJÄ

Kesto: 2h 0min

Seuraavat näytökset

Ballet de Monte Carlo

Musiikki Pjotr Tshaikovski    Koreografia Jean-Christophe Maillot

Kapellimestari 
Boris Gruzin    Ohjaus 
Vincent Massio

Rooleissa 
Viktoria Tereshkina, Anastasia Matvienko, Vladimir Shklyarov, Vladimir Ponomarev

Synopsis

Pähkinänsärkijän perinteinen tarina muunnetaan aivan uudenlaiseksi Maillotin mestariteoksessa, joka juhlistaa Monte Carlon Baletin 30-vuotista taivalta. Maillot yrkii osoittamaan kunnioitustaan rakastamalleen Monacolle – missä mikä tahansa on mahdollista. Tervetuloa Pähkinänsärkijän taikamaailmaan!

 

Alkuperäinen nimi:
Casse-Noisette Compagnie
 
Kesto:
2h 0min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori