Ladataan traileria...

Les vêpres siciliennes

Kesto: 4h 10min

Seuraavat näytökset

The Royal Opera

Verdi: Les vêpres siciliennes

Kuninkaallinen ooppera esittää Verdin suuropperan Sisilialaisen vesperin ensimmäistä kertaa, megaluokan uudessa tuotannossa. Se esitettiin ensimmäisen kerran Pariisissa vuonna 1855, ja Covent Gardeniin sen tuo tällä lavalla debyyttiohjauksensa tekevä norjalainen ohjaaja Stefan Herheim. Baletillaon myös tässä kappaleessa oma osansa, ja osia tanssivat sekä Royal Ballet että Royal Danish Ballet, sekä brittien että tanskan kuninkaallisen baletin tanssijat.

Pääosissa: Marina Poplavskaya (sairastunut, roolin laulaa Lianna Haroutounian), Erwin Schrott, Bryan Hymel, Michael Volle

Orkesterinjohtaja: Antonio Pappano

Ohjaaja: Stefan Herheim

LIVE maanantaina 4.11.2013 klo 19:45 (26€), encore lauantaina 9.11.2013 klo 12:00 (23€)

Alkuperäinen nimi:
Les Vêpres siciliennes
 
Kesto:
4h 10min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori