Ladataan traileria...

Miss Saigon

Kesto: 3h 0min

Seuraavat näytökset

Legendaarinen Miss Saigon elokuvateattereissa vain yhden illan.

Tämän maailmanlaajuisen teatterisensaation loistokkaassa 25-vuotisgaalaesityksessä on mukana alkuperäisen tuotannon näyttelijöitä, mm. Jonathan Pryce ja Lea Salonga. Daily Telegraph kuvaili tätä tunnustusta saanutta uutta tuotantoa ”huikean jännittäväksi, huimaksi ja tunteisiin vetoavaksi musikaaliksi, jossa on upeita esityksiä” ja Daily Mail ”kaikkien aikojen hienoimmaksi musikaaliksi”.

Eeppinen rakkaustarina kertoo sodassa orvoksi jääneen nuoren baarityttö Kimin traagisen tarinan. Hän rakastuu amerikkalaissotilas Chrisiin – mutta Saigonin kaatuminen repii heidän elämänsä erilleen.

Näytös on tekstitetty suomeksi.

Alkuperäinen nimi:
Miss Saigon
 
Kesto:
3h 0min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori