Ladataan traileria...

Tuntematon pakolainen

K-3
Kesto: 1h 15min

Seuraavat näytökset

HUOM! Perjantaina 18.3. klo 15:00 näytöksen jälkeen keskustelutilaisuus, jossa paikalla omakohtaisesta matkan kokeneita ja elokuvan tekijöitä.

Tuntematon pakolainen on elokuva kohtaamisista, joita uutiskuvat eivät tavoita. Se ei kerro virrasta, tulvasta tai vyörystä. Se kertoo ihmisyydestä.Palkitun ohjaajan Hamy Ramezanin ajankohtainen ja suora dokumenttielokuva kuljettaa katsojan pakolaisten matkassa halki Euroopan. Kanssakulkijana toimii radiopersoona, koomikko Ali Jahangiri.

Poikkeuksellisen nopealla tahdilla tehty elokuva kuvattiin marraskuussa 2015, jolloin Jahangiri ja Ramezan pakkasivat kameran reppuun ja suuntasivat Kreikkaan Lesboksen saarelle. Itsekin lapsina Iranista Suomeen pakolaisina saapuneet tekijät halusivat tallentaa pakolaisten matkan halki tämän päivän Euroopan. Kolmen viikon matkasta syntyi elokuva, joka ei tuputa tulkintoja, informaatiota tai uhrikuvia.

Ohjaaja Hamy Ramezan ja Ali Jahangiri puhuvat itse farsia ja heillä on henkilökohtainen tausta turvapaikanhakijoina. Seurantadokumentti johdattaakin aiheesta tehtyjä reportaaseja syvemmälle ja intiimimmälle tasolle.

 

Alkuperäinen nimi:
Tuntematon pakolainen
 
Kesto:
1h 15min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori