Ladataan traileria...

Puccini: LA BOHEME

Sisältää väkivaltaa Sisältää seksiä Voi aihetuttaa ahdistusta Sisältää päihteiden käyttöä
Kesto: 2 h 12 min

Seuraavat näytökset

Ooppera elokuvana.

Teatro dell'Opera di Roma esittää klassisen oopperan "La Boheme" elokuvan muodossa. 

Oopperan klassikkotarina kertoo rakkauden ylä- ja alamäistä, ikuisesta onnesta ja katkerasta menetyksestä. Joukko ystävyksiä elää köyhyydessä talvisen Pariisin maisemassa, ja yksi heistä rakastuu palavasti uuteen naapuriin. Perhe ja olosuhteet tulevat kuitenkin heidän yhteisen onnensa eteen, ja elämä ei aina anna hyville ihmisille sitä mitä he niin kovin ansaitsisivat.

Rooleissa

Rodolfo / Jonathan Tetelman

Mimi / Federica Lomardi

Musetta / Valentina Nafornita

Marcello / David Luciano

Schaunard / Roberto Lorenzi

Colline / Giorgi Manoshvili

Alkuperäinen nimi:
LA BOHEME
 
Kesto:
2 h 12 min
 
Lajityypit:
 
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori