Liput ja alennukset

Tervetuloa elokuviin myös suuremmalla porukalla!

Synttärit, tyttöjen/poikien illat, firman illanistujaiset… monta syytä nauttia hyvästä elokuvasta myös ryhmässä. 
 

Sarjaliput

Palkitse työntekijä tai yhteistyökumppani sarjalipulla tai lahjakortilla elokuviin. Kysy lisää, teemme tarjouksen myös suuremmille määrille! Mahdollista on myös tilata lippuja omalla painatuksella -yrityksen logolla, tervehdysviestillä tai millä vain.

Sarjalippu, sis. 5 lippua 55€. Voimassaoloaika 6 kk. Lippu vaihdetaan kassalla suoraan minkä tahansa elokuvan näytöslippuun. Studio 123:n ja Veturin Kino 123:n sarjaliput kelpaavat maksuvälineenä molemmissa teattereissa.

Lahjakortti 15 tai 20€

Yksittäisenä lahjalippuna toimii kiinteähintainen lahjakortti, 15 tai 20€ käypää leffavaluuttaa kassalla asioidessa. Vaikka koko rahalla popcornia jos mieli tekee.

Synttärit Studiolla!

Synttärijuhlia järjestetään tasaiseen tahtiin, ota yhteyttä ja kysy tarjous! Synttäriporukalle tarjolla muun ohjelman ohessa myös kiertokäynti Studion tiloissa ja oppitunti elokuvien esittämisestä. Tarjoilut järjestetään toiveiden mukaan.

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Normaalihintaiset liput

Näytösten normaalit lippujen hinnat vaihtelevat mm. elokuvan keston ja tyypin mukaan. Nämä hinnat löytyvät etusivulta elokuvan yhteydestä sekä elokuvien esittelysivuilta.

Näytä ostoskori