Ladataan traileria...

Andre Rieu: kesäkonsertti 2017

Kesto: 2h 35min

Seuraavat näytökset

Huom! Aikataulua on ilmeisesti myöhäistetty ilmoitetusta noin puoli tuntia (uusi alkamisaika noin 21.30), varautukaamme siis pieneen odotteluun ja loppumisajan lykkäytymiseen!

Hänet tunnetaan kaikkialla Valssin kuninkaana: Andre Rieu on yksi mailman suosituimmista esiintyvistä artisteista. Vuosittaista Maastrichtin konserttia odotetaan kaikkialla, ja se onkin eräs vuoden kohokohdista elokuvateattereissa.

Konsertti järjestetään jälleen kerran Andren kotikaupungin keskiaikaisella kaupunginaukiolla. Maestro on taas elementissään 60-päisen orkesterinsa johdossa, ja marssittaa lavalle erikoisvieraan toisensa jälkeen viihdyttävässä spektaakkelissa. Ilta tarjoaa iloa, kyyneliä ja upeaa musiikkia kaiken ikäisille. Totuttuun tapaan Charlotte Hawkins haastattelee Andrea taas heti konsertin jälkeen.

Tämä kesä on erityinen, koska Andre perusti Johann Strauss-orkesterinsa tasan 30 vuotta sitten. 

Alkuperäinen nimi:
Andre Rieu kesäkonsertti 2017
 
Kesto:
2h 35min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori