Ladataan traileria...

Direct from Broadway: Putting it Together

Kesto: 1h 45min

Seuraavat näytökset

Putting It Together on 2001 tuotettu Broadway-musikaali. Se on nauhoitettu esityksen aikana alkuperäisellä esiintyjäkaartilla Broadwayn Barrymore-teatterissa New Yorkissa. 

Näemme teoksen nyt ensimmäistä kertaa elokuvateattereissa maailmaanlaajuisesti, Studio 123:ssa ainoina Suomessa!

Näytöksessä ei ole teksitystä. Suomenkielinen käsiohjelma jaetaan kaikille.

Cast
  • Carol Burnett
  • George Hearn
  • Ruthie Henshall
  • John Barrowman
  • Bronson Pinchot
Alkuperäinen nimi:
Direct from Broadway: Putting it Together
 
Kesto:
1h 45min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori