Ladataan traileria...

Elton John: Million dollar piano

Ikäraja ei vielä tiedossa.
Kesto: 1h 53min

Seuraavat näytökset

THE COLOSSEUM, CAESARS PALACE, LAS VEGAS
ELOKUVATEATTEREIHIN KAIKKIALLA MAAILMASSA
ELTON JOHNin 'THE MILLION DOLLAR PIANO' KONSERTTI

Maailmankuulu laulaja, lauluntekijä ja esiintyjä, legendaarinen Elton John, esittää kriitikoiden ylistämän "The Million Dollar Piano" -konsertin Colosseumissa, Ceasers Palacessa Las Vegasissa.

Konserttia esitetään Las Vegasissa parhaillaankin, ja sen aikana kuullaan aikki Eltonin suurimmat hitit, kuten "Rocket man", "Tiny dancer", "Saturday night's alright for fighting", "I'm still standing", "Goodbye yellow brick road", "Crocodile rock" ja "Your song". Esityksen keskiössä on juuri se kuuluisa piano, insinöörityön mestarinäyte joka sisältää Yamahan valmistamat 68 led-näyttöä. Soittimen rakentaminen kesti neljä vuotta, ja se on täydellinen kumppani Eltonin fanien suosikkihiteille. Se painaa yli 1500 kiloa!

"Vegas on llut minulle hieno kokemus, koska tahdoin todella rakentaa parhaan mahdollisen shown, jossa ihmisillä on hauskaa ja he tuntevat saaneensa vastinetta rahoilleen. En usko että koko Vegasista löytyy hienompaa showta!" sanoo herra Elton John konsertistaan.

17.3. näytöksessä "Penkkibingo", kahdelle lipun ostaneelle lahjoitetaan Universal Musicin toimesta Elton Johnin läpimurtoalbumin "Goodbye Yellow Brick Road" 40-vuotisjuhlauudelleenjulkaisu-CD.
 
 

 

Alkuperäinen nimi:
Elton John: Million dollar piano
 
Kesto:
1h 53min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori