Ladataan traileria...

Jurassic Park 3D

K-12
Kesto: 2h 7min

Seuraavat näytökset

Universal Pictures tuo kaikkien aikojen dinosaurusseikkailun valkokankaille 3D:nä uuden sukupolven koettavaksi! Steven Spielbergin klassikkoelokuva herättää hirmuliskot jälleen henkiin.

Miljonääri John Hammond kutsuu joukon tutkijoita tutustumaan luomaansa dinosauruspuistoon ennen sen avaamista yleisölle. Mukana ovat paleontologit Alan Grant ja Ellie Sattler ja kaaosteoreetikko Ian Malcolm sekä miljonäärin kaksi lapsenlasta. Vieraat saavat pian huomata, miten vaarallista luonnon peukalointi geeniteknologian avulla voi olla. Kaikilla teemapuistoilla on ongelmansa, mutta tässä puistossa ne ovat dinosauruksen kokoisia!

Muun muassa digitaalisista erikoistehosteistaan Oscar®-palkinnon saanut Jurassic Park oli ilmestyessään vuonna 1993 yksi elokuvatekniikan uranuurtajista. Mikäpä siis sopisi paremmin juhlistamaan elokuvan 20-vuotista taivalta kuin sen päivittäminen 3D-aikaan. Tervetuloa Jurassic Parkiin kokemaan hirmuliskot aivan uudella tavalla!

Elokuvan pääosissa ovat Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Samuel L. Jackson ja Richard Attenborough. Jurassic Park perustuu Michael Crichtonin romaaniin Dinosauruspuisto, ja elokuvan ovat tuottaneet Kathleen Kennedy ja Gerald R. Molen.

Alkuperäinen nimi:
Jurassic Park 3D
 
Kesto:
2h 7min
 
Lajityypit:
 

Liput ja alennukset

Opiskelijat ja varusmiehet

Voimassaolevalla opiskelija- tai varusmieskortilla 1€ alennus normaalihintaisista elokuvalipuista.

Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Eläkeläiset

Normaalihintaisista elokuvalipuista 1€ alennus

Näytä ostoskori