Ladataan traileria...

KISS Rocks Vegas

Kesto: 1h 45min

Seuraavat näytökset

Legendaarinen KISS valtasi Vegasin Hard Rock Hotellin lavan yhdeksän massiivisen konsertin ajaksi, ja nyt fanit voivat kokea hurjan spektaakkelin myös elokuvateattereissa kautta maailman toukokuun 25. päivänä. Legendaariselta konserttitapahtumalta on syytä odottaa taivaalle asti ulottuvaa liekkimerta, korvia huumavaa meteliä ja muutamaa veripisaraakin!

Konsertin lisäksi nähdään bändin jäsenien sekä tuotantoryhmän haastattateluja, ja pääsemme näkemään kulissien takaa miten KISS ROCKS VEGAS toteutettiin.

Mielikuvituksellisista lava-asuistaan ja kasvomaalauksistaan tunnettu KISS perustettiin New York Cityssä vuonna 1973. Perustajajäseniä olivat tuolloin Paul Stanley (Laulu, kitara) ja Gene Simmons (Laulu, bassokitara). Heidän showhunsa kuuluivat sellaiset sekopäisyydet kuin tulennieleminen, veriroiskeet, savua syöksevät kitarat, ilmassa leijuvat sumpusetit ja pyrotekniikkaa niin että heikompia huimaa. Tommy Thayer (Kitara, laulu) and Eric Singer (Rummut, lyömäsoittimet, laulu) täydentävät alkuperäiskaksikkoa saumattomasti. Tommy toimii myös KISS ROCKS VEGASin tuottajana.

Liput tulevat myyntiin 21.4.

Kesto:
1h 45min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori