Ladataan traileria...

Monty Python Live (mostly)

Kesto: 3h 30min

Seuraavat näytökset

Ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuosikymmeneen, legendaarinen komediaryhmä Monty Python esiintyy yhdessä ja samalla viimeisen kerran.

Sunnuntaina 20. heinäkuuta suorana satelliittilähetyksenä Monty Python Live (mostly) esitetään yli 1500 elokuvateatterissa ympäri maailmaa Lontoon O2 Areenalta.

Yhteisiältään vain 358 vuotta, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ja Michael Palin esittävät vielä kerran hittinsä uudenaikaisilla, ajankohtaisilla ja tietenkin pythonesque-piirteillä höystettynä.

Oikeutetusti Monty Python lukeutuu maailman parhaiden koomikkojen joukkoon, sillä he ovat vaikuttaneet kokonaiseen sukupolveen ja mullistaneet komedia käsitteen. Heidän kauan odotettu jäähyväis-show on yksi vuoden suurimmista live-tapahtumista.

Monty Python Live (mostly). Live-esitys Lontoon O2 areenalta sunnuntaina 20.7. ja encore ke 30.7.

Kesto 3 h 30 min (sis. väliaika). Ohjaus Aubrey Powell, tuotanto Fiz Oliver.

LIPUT MYYNTIIN 21.5.

Alkuperäinen nimi:
Monty Python Live (mostly)
 
Kesto:
3h 30min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori