Ladataan traileria...

Nabucco

Kesto: 2h 47min

Seuraavat näytökset

Suora lähetys Lontoon kuninkaallisesta oopperatalosta maanantaina 29.4.2013 kello 21:15 (liput 26€) Huom! Tämän tuotannon osalta muutos esitysaikaan mahdollinen, lopullinen aika ilmoitetaan ensi tilassa.

Uusintaesitys lauantaina 4.5.2013 kello 12:00 (liput 23€)

Pääosassa tässä tuotannossa Placido Domingo.

Lisätietoja tulossa

Alkuperäinen nimi:
Nabucco
 
Kesto:
2h 47min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori