Ladataan traileria...

PÄHKINÄNSÄRKIJÄ

Kesto: 1h 50min

Seuraavat näytökset

New York City Ballet

Musiikki Pjotr Tshaikovski    Koreografia George Balanchine

Ohjaus 
Alan Skog

Rooleissa 
Megan Fairchild, Joaquin De Luz, Ashley Bouder

Synopsis

Tshaikovskin rakastetut melodiat vievät meidät satumaailmaan, jossa ilkeä hiirikuningas armeijoineen piirittää joukkoa lelusotilaita, ja josta hurja lumimyrsky lennättää yleisön lumottuun karamellimaailmaan tarinan sankareiden mukana. New Yor City Ballet tekee George Balanchinen tulkinnasta pyörryttävän ja taianomaisen kokemuksen, joka kuuluu jokaiseen jouluun.

Alkuperäinen nimi:
The Nutcracker
 
Kesto:
1h 50min
 
Lajityypit:
 

Hyvä tietää oopperanäytöksistä

Pitääkö lippu varata etukäteen?

Lipun varaaminen etukäteen on aina suotavaa. Viime hetken lipunhakijakin mahtuu kyllä näytökseen, mutta varaaminen  auttaa meitä varautumaan väliaikatarjoiluun, se kun kuuluu jokaisen lipun hintaan ooppera- ja balettiesityksissä.

Miten sinne pukeudutaan?

Yksi tulee ykköset päällä, toinen villapaidassa. Asu on täysin vapaa, kunhan vaatteet on päällä. Kaikki ovat tervetulleita. Luonnollisesti tilanteen juhlavuutta itsellesikin lisää astetta hienommin pukeutuminen!

Onko suora lähetys ensi-ilta Lontoossakin?

Yleisesti ottaen ei. Jotta esitys saadaan tuotettua kankaalle sopivaksi, on kameroiden kuvakulmat ja ajoitukset mietittävä ja harjoiteltava hyvin tarkkaan. 

Siksi kaikille laadukkain kokemus syntyy kun kappaletta on jo esitetty yleisön edessä useamman kerran. Lähetyksen ajankohta on myös mietittävä sekä osallistuvien teattereiden että satelliittilähetystä hoitavan osapuolen kannalta parhaan mahdollisen onnistumisen takaamiseksi.

Näytä ostoskori