Ladataan traileria...

KISS ROCKS VEGAS

Kesto: 1h 45min

Seuraavat näytökset

Legendaarinen KISS valtasi Vegasin Hard Rock Hotellin lavan yhdeksän massiivisen konsertin ajaksi, ja nyt fanit voivat kokea hurjan spektaakkelin myös elokuvateattereissa kautta maailman toukokuun 25. päivänä. Legendaariselta konserttitapahtumalta on syytä odottaa taivaalle asti ulottuvaa liekkimerta, korvia huumavaa meteliä ja muutamaa veripisaraakin!

Konsertin lisäksi nähdään bändin jäsenien sekä tuotantoryhmän haastattateluja, ja pääsemme näkemään kulissien takaa miten KISS ROCKS VEGAS toteutettiin.

Mielikuvituksellisista lava-asuistaan ja kasvomaalauksistaan tunnettu KISS perustettiin New York Cityssä vuonna 1973. Perustajajäseniä olivat tuolloin Paul Stanley (Laulu, kitara) ja Gene Simmons (Laulu, bassokitara). Heidän showhunsa kuuluivat sellaiset sekopäisyydet kuin tulennieleminen, veriroiskeet, savua syöksevät kitarat, ilmassa leijuvat sumpusetit ja pyrotekniikkaa niin että heikompia huimaa. Tommy Thayer (Kitara, laulu) and Eric Singer (Rummut, lyömäsoittimet, laulu) täydentävät alkuperäiskaksikkoa saumattomasti. Tommy toimii myös KISS ROCKS VEGASin tuottajana.

 

Alkuperäinen nimi:
KISS rocks Vegas
 
Kesto:
1h 45min
 
Lajityypit:
 
Näytä ostoskori