Elokuvakerho

 

Hopeatähti-sarja

Erityisesti senioreille suunnattu näytössarja joka kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena torstaina klo 13.00

Lipun hinta näytöksiin 7€, Studio tarjoaa kahvit. Elokuvan jälkeen voi kokoontua jutustelutuokiolle Kuusankoskitalon kahvila Valkamaan.

Näytökset on suunnattu erityisesti eläkeiläisille, mutta tervetulleita ovat aivan kaikki. Huomioikaamme kaikki toisemme: tulethan tuoksutta.

 

7.12.2017     MAAILMAN VIIMEINEN KIRJAKAUPPA

Ohjaus: Rax Rinnekangas

Pääosissa: Hannu-Pekka Björkman, Kaisa Kukkola, Nacho Angulo, Boris Konezcny

Neljä eri kulttuureista kotoisin olevaa kirjallisuuden rakastajaa matkustaa minibussilla autiomaassa mukanaan teoksia maailman laatukirjallisuudesta. Heidän tehtävänään on löytää mahdollisimman syrjäinen paikka, jonne he perustavat ”maailman viimeisen kirjakaupan”, jossa maailman laatukirjat ovat turvassa teollisuuden termiiteiltä, jotka kaupungeissa kautta maailman syövät niiltä elintilaa.

 

4.1.2018     IDÄN PIKAJUNAN ARVOITUS

Ohjaus: Kenneth Branagh

Pääosissa: Kenneth Branagh, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley

Mikä alkaa Euroopan halki kulkevana ylellisenä junamatkana, muuttuu nopeasti yhdeksi tyylikkäimmistä, jännittävimmistä ja henkeäsalpaavimmista mysteereistä. Menestyskirjailija Agatha Christien romaaniin perustuvassa IDÄN PIKAJUNAN ARVOITUS -elokuvassa kolmetoista toisilleen tuntematonta matkustajaa jäävät loukkuun junaan, jossa kaikki ovat epäiltyjä. Yhden miehen on taisteltava aikaa vastaan ratkaistakseen mysteerin ennen kuin murhaaja iskee uudestaan.

-----

18.1.2018     OOPPERA: CARMEN (poikkeuksellinen lipunhinta 12€)

Zurichin oopperan tuotanto vuodelta 2008, palannut ohjelmistoon yleisösuosikkina. Pääosissa Jonas Kaufmann, Vasselina Kasarova ja Michele Pertusi. Teos on laulettu ranskaksi ja tekstitetty suomeksi, käsiohjelmat jaetaan yleisölle ennen näytöstä.

-----

1.2.2018    PARIISI SAA ODOTTAA

Ohjaus: Eleanor Coppola

Pääosissa: Diane Lane, Arnaud Viard, Alec Baldwin

Annen mies on menestyvä, mutta kiireinen elokuvatuottaja. Eräänä päivänä Annen pitää päästä Etelä-Ranskasta Pariisiin ja hänen miehensä bisnespartneri, hetkessä elävä Jacques tarjoaa hänelle kyydin. Käynnistyy polveileva, yllätyksellinen ajomatka läpi Ranskan maaseudun ja ravintoloiden.

-----

15.2.2018     TUNTEMATON SOTILAS

Ohjaus: Aku Louhimies

Pääosissa: Eero Aho, Jussi Vatanen, Johannes Holopainen, AKu Hirviniemi

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas on Väinö Linnan klassikkoromaaniin perustuva kuvaus jalkaväkiosaston yli kolmivuotiseksi venyvästä sotatiestä Suomen jatkosodassa. Elokuva kertoo Rokan, Kariluodon, Koskelan, Hietasen ja heidän taistelutovereidensa tarinan – miten toveruus, huumori ja halu jäädä henkiin yhdistävät miehiä matkalla sinne ja takaisin. Sota mullistaa niin yksittäisen sotilaan kuin kotirintamalle jääneidenkin elämän ja jättää jälkensä koko kansakuntaan.

1.3.2018     95

 

15.3.2018     SOLSIDAN